#Τσιτσιπάς: Χαμός στο Twitter με πολιτικές προεκτάσεις

Όπως είναι φυσιολογικό, η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά πως θα εμβολιαστεί μόνο όταν αυτό γίνει υποχρεωτικό, προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το χασταγκ #Τσιτσιπας να είναι πρώτο στο Twitter, παρόλο που οι καταστροφικές φωτιές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και επιχειρησιακή ανεπάρκεια από πλευράς της κυβέρνησης.

#Τσιτσιπάς: Χαμός στο Twitter με πολιτικές προεκτάσεις

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με αυτούς που μέχρι πριν λίγο καιρό αποθέωναν τον έλληνα τενίστα, καθώς ο πρωθυπουργός είχε επενδύσει ο ίδιος επικοινωνιακά στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον είχε επιλέξει, τον περασμένο Αύγουστο, να είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας προς τους νέους, που ο ίδιος λίγους μήνες αργότερα θα παρουσίαζε στη Βουλή ως τους κύριους "ενόχους" για τη διασπορά του δεύτερου κύματος.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ και άλλων "αυλικών".

Οι χρήστες του twitter φυσικά δεν χαρίστηκαν, ούτε στον Στέφανο Τσιτσιπά, ούτε στην πολιτική "εκμετάλλευσή" του από την κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.