Δυστυχώς όλος ο πλανήτης γελάει με τον έλληνα Πρωθυπουργό και το "Επιτελικό Κράτος" - Εξευτελιστικό βίντεο σε τηλεπαιχνίδι της Αυστραλίας (video)

Δυστυχώς δεν είναι καθόλου αστείο, αλλά στο αυστραλιανό τηλεπαιχνίδι “Have You Been Paying Attention” η αναποτελεσματικότητα του «επιτελικού κράτους» με τις πυρκαγιές και το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, έγιναν αντικείμενο γέλιων και χλευασμού.

Δυστυχώς όλος ο πλανήτης γελάει με τον έλληνα Πρωθυπουργό και το

Σε επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού στην Αυστραλία, χρησιμοποιήθηκε μέρος διαγγέλματος του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές, με τον παρουσιαστή να ρωτά τους διαγωνιζόμενους, «σε τι αναφέρεται ο Έλληνας πρωθυπουργός;».

Ένας από τους διαγωνιζόμενους απάντησε σωστα, λέγοντας πως ο έλληνας πρωθυπουργός αναφερόταν στις πυρκαγιές και μετά ακολούθησαν πλάνα με έλληνα πυροσβέστη να προσπαθεί να σβήσει εστία φωτιάς με… ένα μπουκάλι νερού. Στο σημείο εκείνο ο παρουσιαστής είπε ειρωνικά: «Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι οι Έλληνες πυροσβέστες είναι πλήρως εξοπλισμένοι».

Δυστυχώς ο χλευασμός για την κυβερνητική ανεπάρκεια, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο και τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.