"Συμμετοχή" Μητσοτάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Mountain Bike στην Ιταλία (video)

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Downhill (κατάβαση της πίστας χωρίς πτώση) στο Val di Sole της Ιταλίας "συμμετείχε" ο έλληνας πρωθυπουργός.

Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαγωνίστηκε στην κατάβαση χωρίς πτώση στο UCI Mountain Bike World Championships 2021, αλλά όπως ενημερώνει χρήστης του twitter που παρακολουθούσε ζωντανά τον αγώνα, εξεπλάγην όταν άκουσε μια... ιδιαίτερη αναφορά στον έλληνα πρωθυπουργό, με το γνωστό πλέον υβριστικό σύνθημα.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο live βιντεο του αγώνα (στο 52:20), η φωνή που ακούγεται δεν είναι προιόν επεξεργασίας αλλά πραγματική.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.