Πλεύρης: «Έβλεπα επιστήμονες να προσπαθούν να πείσουν για τον εμβολιασμό με ένα φοβικό συναίσθημα» (video)

Όταν ο νυν υπουργός Υγείας κατηγορούσε αυτά που κάνει τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πλεύρης: «Έβλεπα επιστήμονες να προσπαθούν να πείσουν για τον εμβολιασμό με ένα φοβικό συναίσθημα» (video)

«Έβλεπα επιστήμονες που ήταν οι κατεξοχήν υπεύθυνοι να πείσουν τον κόσμο για τον εμβολιασμόΚαι να προσπαθούν να τον πείσουν με ένα φοβικό συναίσθημα, όταν έχουμε ένα καινούργιο σκεύασμα μη δοκιμασμένο, στα όρια των πειραματικών ελέγχων, δεν είχαν γίνει όλες οι κλινικές φάσεις, αποφάσισε ο ΠΟΥ να τεθεί σε κυκλοφορία πιο γρήγορα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχαν κάποιες προϋποθέσεις. Ακούγαμε επιστήμονες να βγαίνουν και να λένε είναι εγκληματική αμέλεια αν δεν πάτε να κάνετε το εμβόλιο χωρίς να μπορούν να απαντήσουν ποια είναι αυτή η αναγκαιότητα. Είμαστε στη φιλελεύθερη πολιτική ότι ο ασθενής αποφασίζει τι θέλει να κάνει και δεν θα πιέζεται».

Αξίζει να σημειωθεί πως Επικεφαλής της Επιστημονικής Επιτροπής και σύμβουλος του υπουργού Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, που παρήγγειλε τα εμβόλια για το Η1Ν1, ήταν ο Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ συνεργάτης του τότε υπουργού Υγείας ήταν και ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ήταν η εποχή του μεγάλου σκανδάλου με το υπουργείο Υγείας να κάνει παραγγελίες αντιγριπικών εμβολίων, περισσότερων σε αριθμό από τον συνολικό πληθυσμό της χώρας.

Πως τα φέρνει η ζωή.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.