«Ήρωες τέλος! Θα σας χειρουργήσει ο Μητσοτάκης»

Την ώρα που στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία του υπουργείου Υγείας σχετικά με την κάλυψη των κενών από τις αναστολές εργασίας, οι υγειονομικοί υπάλληλοι έκαναν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας και αργότερα έξω απ' το κοινοβούλιο.

«Ήρωες τέλος! Θα σας χειρουργήσει ο Μητσοτάκης»

Πριν δύο χρόνια ήταν "ήρωες" και κάποιοι καλούσαν για επικοινωνιακού τύπου χειροκροτήματα στα μπαλκόνια. Σήμερα είναι παρατημένοι και αποδιοπομπαίοι τράγοι, σε ένα ΕΣΥ που αφέθηκε στο έλεος του θεού από την κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικό είναι το πλακάτ διαμαρτυρόμενης που έγραφε «Ήρωες τέλος! Θα σας χειρουργήσει ο Μητσοτάκης».

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών υπαλλήλων σήμερα συγκέντρωσε και το ενδιαφέρον των χρηστών του twitter.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.