Βουλευτής ΝΔ υπέρ παιδικής εργασίας: «Κατάντια να πιστεύουν τα παιδιά πως η λύση βρίσκεται στα πανεπιστήμια» (video)

H αποκάλυψη πως η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μηχαηλίδου υπέγραψε με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος συμφωνία όπου και ανοίγει το παράθυρο για παιδική εργασία, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. φαίνεται όμως πως "γραμμή" του κυβερνόντως κόμματος είναι να την υπερασπιστεί με κάθε κόστος.

Βουλευτής ΝΔ υπέρ παιδικής εργασίας: «Κατάντια να πιστεύουν τα παιδιά πως η λύση βρίσκεται στα πανεπιστήμια» (video)

«Θεωρώ ότι πρόκειται για παιδιά που βρέθηκαν σε δομές. Που πρέπει να βρουν ένα βήμα επανένταξης. Πρέπει αυτά τα παιδιά να πάρουν μία γεύση, μία "μυρωδιά". Δεν είπαμε ούτε να δουλέψει ούτε να κοπιάσει», δήλωσε στην εκπομπή Kontra24, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ισχυριζόμενος πως γενικώς τα παιδιά θα πρέπει να παίρνουν "μυρωδιά" εργασιακής εμπειρίας.

Υπερασπιζόμενος την πρόθεση της κυβέρνησης για να ανοίξει και επίσημα το κεφάλαιο "παιδική εργασία και εκμετάλλευση εφήβων από δομές φροντίδας", ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε επίσης πως «υπάρχει η κατάντια των παιδιών που νομιζουν ότι η λύση της ζωής βρισκεται μόνο μέσα από το Πανεπιστήμιο»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.