Μητσοτάκης σε δημοσιογράφο: «Δεν έχω πρόθεση να σας απαντήσω»

Ο αποκλεισμός ερωτήσεων από εφημερίδες και μη φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ, είναι πάγια τακτική στις συνεντεύξεις του πρωθυπουργού. Σήμερα το πήγε και λίγο παραπέρα.

Μητσοτάκης σε δημοσιογράφο: «Δεν έχω πρόθεση να σας απαντήσω»

«Γιατί απομακρύνατε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη;», ρώτησε δημοσιογράφος, τον πρωθυπουργό στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου  στη ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει να απαντάει περί ανέμων και υδάτων και όταν ο δημοσιογράφος του επισημαίνει πως δεν απάντησε στην ερώτησή του, ο πρωθυπουργός δηλώνει επι λέξει: «Αυτό νομίζω δεν σας το απάντησα γιατί δεν έχω καμία πρόθεση να σας το απαντήσω», αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όλους όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα, αλλά μην αφήνοντας καμια αμφιβολία για το πως αντιλαμβάνεται την ενημέρωση και την λογοδοσία.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.