ΔΕΘ: Η αντίδραση των Social Media στη συνέντευξη Τύπου παρωδία του πρωθυπουργού

Την ώρα που ο πρωθυπουργός και τα ΜΜΕ, στην πλήρως ελεγχόμενη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, παρουσίαζαν μια εικονική προσομοίωση ανάπτυξης που θα οφελήσει την κοινωνία, απλοί πολίτες και χρήστες των social media αναρωτιόντουσαν σε ποιους απευθύνεται.

ΔΕΘ: Η αντίδραση των Social Media στη συνέντευξη Τύπου παρωδία του πρωθυπουργού

Για άλλη μια φορά φυσικά αποκλειστηκαν Μέσα που δεν ανήκουν στο συντριπτικά μεγάλο σε εύρος, φιλοκυβερνητικό Τύπο.

Ήταν μάλιστα τόσο "στημένη" η όλη διαδικασία που πολλές φορές οι χρήστες του Twitter δυσκολεύονταν να πιστέψουν ότι όλο αυτό γίνεται τόσο απροκάλυπτα.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.