Ο "Kαθρέφτης του Τέρατος" - Το μεγάλο αφιέρωμα του 20/20 για τις σχέσεις ΝΔ - Χρυσής Αυγής (video)

Σήμερα συμπληρώνονται 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλο Φύσσα. Πως οδηγηθήκαμε εκεί; Ποιες ήταν οι σχέσεις και οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ ποιος μετέτρεψε τον φασισμό σε κανονικότητα;

Ο
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μετά την ιστορική καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Εφετείο, άρχισε άμεσα η προπαγανδιστική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος, με fake news και σπίλωση των προοδευτικών δυνάμεων που αντιστάθηκαν στη νεοναζιστική απειλή και τους χρυσαυγίτες δολοφόνους.

Το 20/20 παρουσιάζει μερικά από τα έργα και τις ημέρες, της συμβιωτικής σχέσης ΝΔ - Χρυσής Αυγής.

Τον καθρέφτη που ωραιοποίησε το πρόσωπο του τέρατος.

Γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος μετέτρεψε τον φασισμό, σε «κανονικότητα».

Στο 1ο μέρος του μεγάλου αφιερώματος του 20/20, αναδείχθηκαν οι στενές και συστηματικές σχέσεις Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.

Στο 2ο μέρος, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ, προσπάθησε αγωνιωδώς να επωφεληθεί επικοινωνιακά της καταδίκης των νεοναζί, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.

Και στα δύο μέρη του αφιερώματος, αποδεικνύεται πως η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση δεν ήταν απλά ο ευκαιριακός και δήθεν αντι-συστημικός «μπαμπούλας», που το σύστημα χρησιμοποίησε προς όφελός του, πριν τη δολοφονία Φύσσα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Ήταν σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ.

Το μεγάλο αφιέρωμα - έρευνα του 20/20 στοιχειοθετούν πέραν πάσης αμφιβολίας στη συνείδηση κάθε δημοκράτη πολίτη, την πολιτική “συναυτουργία” της ευρύτερης συντηρητικής παράταξης και Χρυσής Αυγής.

Δείτε παρακάτω και τα 2 μέρη:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ