Ο "Kαθρέφτης του Τέρατος" - Το μεγάλο αφιέρωμα του 20/20 για τις σχέσεις ΝΔ - Χρυσής Αυγής (video)

Σήμερα συμπληρώνονται 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλο Φύσσα. Πως οδηγηθήκαμε εκεί; Ποιες ήταν οι σχέσεις και οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ ποιος μετέτρεψε τον φασισμό σε κανονικότητα;

Ο

Μετά την ιστορική καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Εφετείο, άρχισε άμεσα η προπαγανδιστική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος, με fake news και σπίλωση των προοδευτικών δυνάμεων που αντιστάθηκαν στη νεοναζιστική απειλή και τους χρυσαυγίτες δολοφόνους.

Το 20/20 παρουσιάζει μερικά από τα έργα και τις ημέρες, της συμβιωτικής σχέσης ΝΔ - Χρυσής Αυγής.

Τον καθρέφτη που ωραιοποίησε το πρόσωπο του τέρατος.

Γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος μετέτρεψε τον φασισμό, σε «κανονικότητα».

Στο 1ο μέρος του μεγάλου αφιερώματος του 20/20, αναδείχθηκαν οι στενές και συστηματικές σχέσεις Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.

Στο 2ο μέρος, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ, προσπάθησε αγωνιωδώς να επωφεληθεί επικοινωνιακά της καταδίκης των νεοναζί, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.

Και στα δύο μέρη του αφιερώματος, αποδεικνύεται πως η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση δεν ήταν απλά ο ευκαιριακός και δήθεν αντι-συστημικός «μπαμπούλας», που το σύστημα χρησιμοποίησε προς όφελός του, πριν τη δολοφονία Φύσσα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Ήταν σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ.

Το μεγάλο αφιέρωμα - έρευνα του 20/20 στοιχειοθετούν πέραν πάσης αμφιβολίας στη συνείδηση κάθε δημοκράτη πολίτη, την πολιτική “συναυτουργία” της ευρύτερης συντηρητικής παράταξης και Χρυσής Αυγής.

Δείτε παρακάτω και τα 2 μέρη:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.