Πορτοσάλτε σε Κασιδιάρη μετά τη δολοφονία Φύσσα: «Πρέπει να βρείτε τρόπο μην σας πιάνουν στο στόμα τους» (video)

Η 18η Σεπτεμβρίου είναι πάνω απ' όλα ημέρα μνήμης. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη τις ώρες και τις ημέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Πορτοσάλτε σε Κασιδιάρη μετά τη δολοφονία Φύσσα: «Πρέπει να βρείτε τρόπο μην σας πιάνουν στο στόμα τους» (video)

Εμβληματικό σκηνικό των πρώτων ωρών μετά τη δολοφονία Φύσσα, παραμένουν οι πατρικές συμβουλές του Άρη Πορτοσάλτε στον καταδικασμένο πλέον νεοναζί.

«Ναι αλλά και εσείς πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να μην σας πιάνουν στο στόμα τους», έλεγε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Άρης Πορτοσάλτε στον Ηλία Κασιδιάρη.

Ας το θυμηθούμε.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.