Η Κεραμέως ανάρτησε βίντεο με ανήλικο κοριτσάκι για πολιτική προπαγάνδα - Οργή στο Twitter (video)

Η έκθεση ανήλικων παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εδώ και καιρό επισημανθεί από ειδικούς ως πρακτική που θα πρέπει να αποφεύγεται για μια σειρά από λόγους. Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει πολιτικούς να τα χρησιμοποιούν ως "διαφημιστικό υλικό". Όταν μάλιστα δεν μιλάμε για τα δικά τους παιδιά, το θέμα γίνεται ακόμα πιο ηθικά επιβλαβές.

Η Κεραμέως ανάρτησε βίντεο με ανήλικο κοριτσάκι για πολιτική προπαγάνδα - Οργή στο Twitter (video)

Όταν μάλιστα η έκθεση ανηλικων παιδιών γίνεται από την ίδια την υπουργό Παιδείας ώστε να προπαγανδίσει το "έργο" της, αυτό κάνει το περιστατικό ακόμα πιο σοκαριστικό.

Και όμως η Νίκη Κεραμέως δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media, βίντεο με ένα ανήλικο κορίτσι που παρακαλεί τον πρωθυπουργό να ανοίξει τα σχολεία.

Αν και στην κεντρική φωτογραφία μπορέσαμε να κρύψουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δυστυχώς δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το βίντεο και να κρύψουμε το πρόσωπο του γλυκύτατου κοριτσιού. Όμως δεν μπορούμε να κρύψουμε επίσης και την αθλιότητα της υπουργού Παιδείας.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν άμεσα και οργισμένα κατά της εργαλειοποίησης του ανήλικου παιδιού από τη Νίκη Κεραμέως.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.