Συγκινήθηκε με τον Λιγνάδη προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού (video)

Τη συγκίνηση του για την παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης, εξέφρασε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και -κατα δήλωσή του- προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Συγκινήθηκε με τον Λιγνάδη προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού (video)

Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος ανέφερε νωρίτερα σήμερα (28/09) πως η παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη «ήταν συγκινητική, έγινε στο προαύλιο των φυλακών και εντάχθηκε στο πλαίσιο τον εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Μετείχαν 12 έγκλειστοι, προφανώς ερασιτέχνες, με ρόλους που σου έδιναν την εντύπωση πως πρόκειται για επαγγελματίες. Ο κ. Λιγνάδης ήταν σκηνοθέτης και αφηγητής της παράστασης».

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη για το αν συγκινήθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας απάντησε: «Βεβαίως, υπηρχε μία αναφορά που είχε να κάνει και με την πατρίδα και ήταν πολύ συγκινητική» .

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, είχε δημοσιοποιήσει με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά Πελοποννήσου" και τη στενή του προσωπική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Ποτέ δεν έχουμε κρύψει την πολιτική μας ταυτότητα. Με συνέπεια στηρίζουμε την φιλελεύθερη ιδεολογία και βεβαίως είχαμε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του καλύτερου πρωθυπουργού των τελευταίων πολλών ετών (...) για την εκπλήρωση των στόχων μας και μόνο, θα αξιοποιήσω την προσωπική μου σχέση με τον Πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.