Διαγραφή Μπογδάνου από την Κ.Ο. της ΝΔ

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Διαγραφή Μπογδάνου από την Κ.Ο. της ΝΔ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος».

Νωρίτερα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, είχε προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση του Θανάση Παφίλη, αλλά και του Νίκου Δένδια, με ένα νέο εμφυλιακό και αντικομμουνιστικό "παραλήρημα".

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.