Αθλιότητα Γεραπετρίτη προς συνταξιούχους: «Θέλετε να πάρετε τα αναδρομικά σας και να μην πάρουμε φρεγάτες;» (video)

Απίστευτη και προκλητική δήλωση, που ξεπερνάει κάθε όριο κοροϊδίας, του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, προς αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης.

Αθλιότητα Γεραπετρίτη προς συνταξιούχους: «Θέλετε να πάρετε τα αναδρομικά σας και να μην πάρουμε φρεγάτες;» (video)

Στον απόηχο της μεγάλης, πανελλαδικής συγκέντρωσης των συνταξιούχων, ο Αριστοτέλης Κάντας, πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης, μιλώντας "στο Κόκκινο" και τον Στάθη Σχινά, αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη ο οποίος τους ενημέρωσε πως ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να δεχθεί εκπροσώπους των συνταξιούχων για συνάντηση.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας απευθυνόμενος εκβιαστικά και προκλητικά στους συνταξιούχους είπε: «Τι θέλετε; Θέλετε να πάρετε αναδρομικά ή να πάρουμε φρεγάτες» 

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό στο βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.