Λοβέρδος: «Εύχομαι η σημερινή βροχερή Πέμπτη του Οκτωβρίου να είναι υπέροχη για όλους σας»

Δυστυχώς ο τίτλος δεν είναι κάποιου είδους πλάκα, αλλά η σημερινή ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Λοβέρδου

Λοβέρδος: «Εύχομαι η σημερινή βροχερή Πέμπτη του Οκτωβρίου να είναι υπέροχη για όλους σας»

Προληπτική διαχείριση κρίσης από τον βουλευτή της ΝΔ, την ώρα που η "επέλαση" του «Μπάλλου» ανέδειξε την πλήρη ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού.

ο Γιάννης Λοβέρδος κλείνει μάλιστα την ακατάληπτη ανάρτησή του με προτροπή να μην προσαρμοζόμαστε «στα ψεματα, στη μιζέρια, την κακοήθεια, την μικροπρεπεια που δυστυχως κατακλύζουν την καθημερινότητα μας. Αντισταθείτε!».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Βουλευτή της ΝΔ:

«Αγαπημενοι μου φιλοι θελω να σας ευχηθώ η σημερινή βροχερή Πέμπτη του Οκτωβρίου να είναι υπέροχη για ολους σας. Γνωριζω οτι ζούμε σε δύσκολους κι επικίνδυνους καιρούς. Γι αυτο σας καλώ να εμπνεεστε απο την θαυμασια χωρα που εχουμε την τυχη να ζούμε. Κι απο την ιστορική, μοναδική κληρονομιά των προγόνων μας, από την Σοφία του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Σοφοκλη και τόσων άλλων που πάτησαν τα άγια χώματα αυτά.
Γι αυτο μην συμβιβάζεστε, μην προσαρμοζεστε στα ψεματα, στη μιζέρια, την κακοήθεια, την μικροπρεπεια που δυστυχως κατακλύζουν την καθημερινότητα μας. Αντισταθείτε!».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.