Μητσοτάκης: Τα τρία συσσίτια στην κατοχή και οι πεινασμένοι που δεν τον άφηναν να κοιμηθεί (video)

Mέρα που είναι ας μιλήσουμε για τους πραγματικούς ήρωες, που αντιστάθηκαν στην κατοχή παρά τα ενοχλητικά ουρλιαχτά των πεινασμένων στους δρόμους που δεν τους άφηναν να κοιμηθούν τα βράδια, χωνεύοντας τα τρία συσσίτια που είχαν εξασφαλίσει.

Μητσοτάκης: Τα τρία συσσίτια στην κατοχή και οι πεινασμένοι που δεν τον άφηναν να κοιμηθεί (video)

Δείτε το βίντεο της Ελληνοφρένειας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τις "κακουχίες" που πέρασε στην Κατοχή.

O Κωνσταντίνος Μητσοτάκη είχε βέβαια να πει και καλά λόγια για τη δοσιλογική, κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου. Μαζί άλλωστε στήσανε το μετεμφυλιακό κράτος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.