Απάντησε ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη... για το κερί (video)

Απάντηση στην αναφορά του πρωθυπουργού για το κερί έδωσε σε συνέντευξή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απάντησε ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη... για το κερί (video)

«Οι εκκλησίες είναι ανοιχτοί χώροι λατρείας. Ίσως ο κ. Τσίπρας δεν έχει αισθανθεί ποτέ την ανάγκη να μπει σε μια εκκλησία, να ανάψει ένα κερί. Δεν υπάρχει κάποιος στην πόρτα να τον ελέγξει αν θέλει να το κάνει», δήλωσε την Τετάρτη σε συνέντευξή του στο Mega ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθώντας να δικαιολογήσει την εξαίρεση των εκκλησιών από την υποχρέωση για rapid test.

«Αν κυβερνήσει για πολύ ακόμα ο Μητσοτάκης, ο μέσος Έλληνας θα βρεθεί στην ανάγκη να ανάψει μετά κανένα κερί μπας και σωθούμε», δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.