Διεθνής καταγγελία: Κυβέρνηση και ελληνικά ΜΜΕ στοχοποίησαν σεξιστικά την ολλανδή δημοσιογράφο

Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις στο εξωτερικό κατά της ελληνικής κυβέρνησης και των ελληνικών ΜΜΕ σχετικά με την αντιμετώπιση της ολλανδής δημοσιογράφου, Ingeborg Beugel.

Διεθνής καταγγελία: Κυβέρνηση και ελληνικά ΜΜΕ στοχοποίησαν σεξιστικά την ολλανδή δημοσιογράφο

"Καταπέλτης" κατά της κυβέρνησης και των ελληνικών ΜΜΕ είναι σε ανακοίνωσή του ο διεθνής οργανισμός "The Coalition For Women in Journalism".

Σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel που ζει στην Ελλάδα, στοχοποιήθηκε διαδικτυακά μετά την ερώτηση στον έλληνα πρωθυπουργό για τις βίαιες επαναπροωθήσεις προσφύγων. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ επιχείρησαν να δυσφημίσουν τη δουλειά της, με αρκετά από αυτά να καταφεύγουν σε σεξιστικές αναφορές. Το CFWIJ καταδικάζει αυτή τη προσπάθεια συκοφάντησης και απαιτεί απολογία».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.