Κικίλιας: Δεν αξίζει να καταστρέψουμε τις πληρότητες των ξενοδοχείων με λοκντάουν (video)

Δεν αξίζει να καταστρέψουμε τις χριστουγεννιάτικες αποδράσεις του κόσμου και την πληρότητα των ξενοδοχείων, με λοκντάουν, ισχυρίστηκε ο Βασίλης Κικίλιας.

Κικίλιας: Δεν αξίζει να καταστρέψουμε τις πληρότητες των ξενοδοχείων με λοκντάουν (video)

«Μπορεί να έχουμε νέα μέτρα; Μπορεί να έχουμε λοκντάουν;», ρώτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Δελτίο του Mega, τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

«Αυτή τη στιγμή στα Ιωάννινα είναι 65-70% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης και οι πληροφορίες που έχω για τον Δεκέμβρη για τους χειμωνιάτικους τουριστικούς προορισμούς είναι για πολύ υψηλές πληρότητες. Δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο αυτό να το καταστρέψουμε», ήταν, μεταξύ άλλων, η απάντηση του πρώην υπουργού Υγείας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.