Ελληνικά ΜΜΕ για φοιτητικά συλλαλητήρια: Στην Ελλάδα «κορωνο-διαδήλωση» - Στην Τουρκία «φοιτητική εξέγερση κατά του Ερντογάν» (video)

Με το νέο σκληρό lockdown να βρίσκεται προ των πυλών (λες και τελείωσε ποτέ), το φιλοκυβερνητικά Μέσα συνεχίζουν το "βιολί" τους.
Με αφορμή τα μαζικά φοιτητικά συλαλλητήρια που έτυχε να πραγματοποιούνται την ίδια περίοδο στην Ελλάδα και στην Τουρκία, έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως αντιμετωπίζονται ειδησειογραφικά από τα ελληνικά ΜΜΕ. 

Ελληνικά ΜΜΕ για φοιτητικά συλλαλητήρια: Στην Ελλάδα «κορωνο-διαδήλωση» - Στην Τουρκία «φοιτητική εξέγερση κατά του Ερντογάν» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ο τουρκικός λαός ορθώνει σιγά σιγά το ανάστημά του κατά του Ερντογάν. Φοιτητές και ακαδημαϊκοί έχουν βγει στους δρόμους. Οι φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Βοσπόρου ξεσηκώνονται. Ο Σουλτάνος διόρισε πρύτανη έναν κομματάρχη του. Το αποφασίζουμε και διατάζουμε του Ερντογάν δεν περνάει πιά», μας ενημερώνει το Δελτίο του STAR.

Στον ΣΚΑΙ αναφέρονται σε «εξέγερση των φοιτητών κατά του Ερντογάν» και τον κατακρίνουν για την επίθεση σε φοιτητές και ΛΟΑΤΚΙ.

Εδώ, Ννα θυμίσουμε πως οι φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου διαμαρτύρονται κατά του διορισμού ως πρύτανη, του Μελίχ Μπουλού, ακαδημαϊκού και πρώην υποψηφίου του του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ερντογάν.

Στην Ελλάδα, που οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το (αντι)εκπαιδευτικό νομοσχέδιο που προβλέπει και την ίδρυση αστυνομικών τμημάτων μέσα στα ιδρύματα, ο χαρακτηρισμός του ΣΚΑΙ και άλλων φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για την πορεία διαμαρτυρίας των φοιτητών, ήταν... «κορωνο-διαδήλωση».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του www.2020mag.gr

Ας μας επιτρέψει ο Γιάννης Αγγελάκας μια μικρή παράφραση στους στίχους του τραγουδιού "Σαράβαλο", που ακούγεται στο παραπάνω βίντεο.

«Η φτώχεια είναι πιο φρόνιμη αν νιώθει ότι φταίει.
Ποιος ΣΚΑΙ, ο κόσμος που το πάει
Αυτή η βρωμοάνοιξη με σκίζει με μεθάει»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ