Άδωνις Γεωργιάδης: Ό,τι είναι ο Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία, είμαι εγώ στην Ελλάδα (video - εικόνες)

Ενοχος κρίθηκε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί για τις κατηγορίες διαφθοράς και δωροδοκίας που αντιμετώπιζε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ό,τι είναι ο Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία, είμαι εγώ στην Ελλάδα (video - εικόνες)

Στον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών, από τα οποία θα εκτίσει το ένα καθώς έλαβε αναστολή για τα άλλα δύο. Ο Σαρκοζί διατηρεί το δικαίωμα έφεσης, που θα πρέπει όμως να το ασκήσει εντός δεκαημέρου.

Η δικαστής δήλωσε ότι ο 66χρονος πρώην πολιτικός ηγέτης της Γαλλίας «χρησιμοποίησε το ρόλο και την εξουσία του ως πρώην Γάλλος πρόεδρος» σε μια «ιδιαίτερα σοβαρή αδικοπραξία».

Στη Γαλλία λοιπόν για άλλη μια φορά εφαρμόζονται οι νόμοι.

Εδώ στη χώρα μας, με αφορμή την περίπτωση Σαρκοζί αξίζει να θυμηθούμε τι έλεγε για τον καταδικασμένο Γάλλο πρόεδρο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε εκπομπή είχε δηλώσει πως «Ό,τι είναι ο Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία, είμαι εγώ για την Ελλάδα, ποια είναι η διαφορά με τη Γαλλία όμως; Στη Γαλλία δεν υπάρχει η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς και μπορεί ο Σαρκοζί να λέει ότι είμαι Δεξιός και αυτό να θεωρείται νορμάλ» 

Ακολουθήστε το 2020mag.gr στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.