Αβοήθητοι: Πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν φωτιά με εμφιαλωμένο νερό (video)

Αδιανόητες εικόνες με πυροσβέστες να δίνουν υπεράνθρωπη μάχη, προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά με... μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού.

Αβοήθητοι: Πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν φωτιά με εμφιαλωμένο νερό (video)

Την ώρα που η φωτιά, που ξεκίνησε από την Κορινθία, πέρασε στην Αττική, έχει κάψει σχεδόν 70.000 στρέμματα και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει πως ήταν μια "ήμασταν άτυχοι", στην πρωινή εκπομπή του Mega προβλήθηκαν εικόνες - ντροπή που δείχνουν πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν εστίες φωτιάς, κοντά στο Αλεποχώρι, με "εξάδες" από εμφιαλωμένο νερό, το οποίο προοριζόταν για να ξεδιψάσουν οι ίδιοι, καθώς οι πυροσβέστες δίνουν υπεράνθρωπη μάχη με τη φωτιά από την Τετάρτη, 19 Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.