Πύρινο "μάτι" πάνω στον ωκεανό μετά από διαρροή αερίου (video)

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν μετά από ατύχημα διαρροής αερίου σε αγωγό στον Κόλπο του Μεξικό.

Πύρινο

Η φωτιά ξέσπασε στην επιφάνεια του ωκεανού, λόγω διαρροής αερίου σε υποβρύχιο αγωγό δυτικά της χερσονήσου Γιουκατάν του Μεξικό και όπως ανακοίνωσε η υπεύθυνη πετρελαϊκή εταιρεία Pemex, κατασβέστηκε μετά από μερικές ώρες από πυροσβεστικά πλοία.

Οι μεγάλες φλόγες που ξεπήδησαν μέσα από το νερό, ήταν σα να είχε δημιουργηθεί ένα πύρινο "μάτι"από λάβα στον Κόλπο του Μεξικό, όπως επισήμαναν και χρήστες των social media.

Είναι όντως μια σπάνια εικόνα που όμως εντέινει ακόμα περισσότερο την ανησυχία για την υπερεκμετάλλευση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή, ειδικά όταν τις τελευταίες εβδομάδες στον Καναδά και τις Βορειοδυτικές ΗΠΑ, οι θερμοκρασίες σπάνε τα ρεκόρ όλων των εποχών, αγγίζοντας ακόμα και τους 50 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε βίντεο από το πύρινο "μάτι" στον Κόλπο του Μεξικό:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.