Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση οι πέντε συλληφθέντες φασίστες

Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων, τους πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και την επίθεση στην αντιφασιστική πορεία.

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση οι πέντε συλληφθέντες φασίστες

Στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν σήμερα πέντε συλληφθέντες για φασιστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και το δικαστήριο αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων.

Οι τρεις συλληφθέντες στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ηλικίας 18 έως 21 ετών, θα δικαστούν την επόμενη Δευτέρα καθώς έλειπαν οι μάρτυρες αστυνομικοί. 

Οι συλληφθέντες για την επίθεση στην αντιφασιστική πορεία που έγινε στην περιοχή, ηλικίας 28 και 32 ετών, ζήτησαν και πήραν αναβολή για την Τετάρτη.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.