73 ημέρες

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

73 ημέρες
ΠΡΟΒΟΛΗ

Περίμενες το 2021 για να φύγει το φρικτό 2020 και περιμένεις το 2022 για να φύγει το ζοφερό 2021. Σήμερα, η μητρόπολη μετρά 73 ημέρες πριν συμβεί αυτό.

Η τεχνητή εναλλαγή των ετών που κατασκεύασε ο άνθρωπος για να τιθασεύσει τον θεό Ήλιο θα λειτουργήσει αυτόματα σε όλους τους υπολογιστές, σε όλα τα κινητά, τα ρολόγια στις πλατείες και φυσικά σε όλους τους ευθυγραμμισμένους χούμαν εγκεφάλους.

73 ημέρες πριν πανηγυρίσεις, πριν ορθώσεις το ποτήρι με την φτηνή σαμπάνια, αν είσαι φυσικά πλεμπαίος κι όχι μετακλητός αριστοκράτης, 73 ημέρες πριν αφήσεις την αύρα του νέου έτους να αντικαταστήσει την καταιγίδα του παλιού.

Μην έχεις αυταπάτες: Την χρειάζεσαι αυτή την αλλαγή, είναι στο DNA σου, ο Άνθρωπος πάντα γιόρταζε το άστρο του και σε αυτό εναπόθετε τις ελπίδες του φορώντας του διάφορους ένθεους χιτώνες ανάλογα με τους καιρούς και τους πολιτικούς τους.

73 ημέρες και η Δευτέρα δεν έμοιαζε ποτέ περισσότερο με Δευτέρα. 

Ευτυχώς, οι 73 ημέρες συνοδεύονται από 73 νύχτες. Κι ίσως εκεί να βρεις περισσότερο φως.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ