Μήπως να θύμωνες λίγο;

Ο Γιώργος Αποστόλου βρίσκεται στο (α)κατάλληλο σημείο, την (α)κατάλληλη στιγμή. Μια στιγμή, που ίσως να ήταν καταδικασμένη να μείνει μακριά απ' το φως. Κάθε μέρα, μια μικρή ιστορία και μία φωτογραφία από την Αθήνα και άλλες πόλεις ή τόπους της Ελλάδας. 

Μήπως να θύμωνες λίγο;
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όλα καλά;

Μήπως να θύμωνες λίγο;

Λέμε.

Όχι τίποτα τρομερό βρε παιδί μου. Δεν σου λέει ο άλλος μπες στα Χειμερινά Ανάκτορα ή πάρε τη Βαστίλη. Αλλά δεν βλέπεις ότι η κινηματογραφική δυστοπία όπου επιβιώνεις προσωρινά έχει μετατραπεί σε υβρίδιο «Ημέρας της Μαρμότας» και «Brazil»; Αν περιμένεις να τρυπήσει το ταβάνι και να μαζέψει η Αστυνομία της Σοβαρής Ακροδεξιάς (Α.Σ.Α) το παιδί σου σε δερμάτινο σακί, είσαι ασφαλώς τυχερός. Θα γίνει.

Και τότε θα ουρλιάξεις, θα θυμώσεις, θα βγεις στο δρόμο για να έχεις έστω την ίδια τύχη με το παιδί σου. Φυσικά, η Δικαιοσύνη της Σοβαρής Ακροδεξιάς (Δ.Σ.Α) θα επιληφθεί αμέσως με, ναι, ακριβώς το αποτέλεσμα που μόλις σκέφτηκες.

Ωραία. Tα Μέσα της Σοβαρής Ακροδεξιάς (M.Σ.Α) σε παγίδεψαν. Ας πούμε ότι την πάτησες. Ας πούμε ότι δεν το περίμενες αυτό από κοτζάμ αριστοκρατικά τζάκια που κυβερνούν την Φαιδρά Πορτοκαλέα από πάντα. Ας πούμε, για να μην είμαστε όλο αρνητικοί, ότι τους πήρες πρέφα έστω και αργά.

Δεν έχεις θυμώσει;

Και τι κάνεις;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ