Μπογδάνος για συμφωνία των Πρεσπών: Από το «είναι αλήτες ρε παιδιά» στο «είναι μια καλή συμφωνία» (video)

Το έδαφος για τα «158 συγνώμη» σχετικά με την εθνικιστική έξαρση της περιόδου της Συμφωνίας των Πρεσπών, προετοιμάζουν σιγά σιγά οι βουλευτές της ΝΔ καθώς η κυβέρνηση φέρνει μετά από μεγάλη καθυστέρηση για ψήφιση στην Βουλή, τα τρία Μνημόνια Συνεργασίας με την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Μετά την εντυπωσιακή –αλλά συνηθισμένη- κυβίστηση του Άδωνη Γεωργιάδη, σήμερα ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Μπογδάνος για συμφωνία των Πρεσπών: Από το «είναι αλήτες ρε παιδιά» στο «είναι μια καλή συμφωνία» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σαν χθες ήταν που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παραληρούσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: «είναι αλήτες ρε παιδιά, πως να το πουμε. Κάνουν τη μέρα, νύχτα. Πουλάνε και τη μάνα τους, πολλώ δε μάλλον, την Μακεδονία».

Σε εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα, σε δηλώσεις του στο High TV, ο βουλευτής της ΝΔ, ανέφερε, μεταξύ άλλων πως «οι Πρέσπες έχουν την σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ και το σέβομαι αυτό. Και αντιλαμβάνομαι, με την προσωπική επικοινωνία με πολλούς συναδέλφους στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, ότι πολλοί πιστεύουν οτι πραγματικά είναι μια καλή συμφωνία. Το δέχομαι».

Δείτε παρακάτω το βίντεο, όπως και μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πως στη ΝΔ έκαναν τα πάντα ώστε να επανέλθουν στην εξουσία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ