Γεραπετρίτης: Δεν είδα τη συνέντευξη Θεοχάρη, αλλά στο BBC λένε ψέματα (video)

Εξακολουθεί να κατασκευάζει μια ειδική πραγματικότητα που απευθύνεται αποκλειστικά στους τηλεθεατές των Δελτίων ειδήσεων η κυβέρνηση. Σήμερα (13/05) ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε άλλη μία προσβλητική -για τη νοημοσύνη αλλά και για τον δημοσιογράφο του BBC- δήλωσή του διαστρέβλωσε την πραγματικότητα, λέγοντας πως τίποτα από αυτά που αναφέρθησαν από τον δημοσιογράφο στην συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Τουρισμού στο BBC, δεν ισχύουν.

Γεραπετρίτης: Δεν είδα τη συνέντευξη Θεοχάρη, αλλά στο BBC λένε ψέματα (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Θα μου επιτρέψετε να πω πως δεν ισχύει τίποτα από εκείνα τα οποία αναφέρθησαν στη συνέντευξη αυτή από τον δημοσιογράφο, με την επιφύλαξη ότι δεν έχω ακούσει την συνέντευξη», δήλωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε δηλώσεις του στην -πάντα φιλόξενη- πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Δηλαδή, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, όχι μόνο πρόσβαλε, τη δημοσιογραφική επάρκεια του γνωστού και έγκυρου δημοσιογράφου του ΒBC, που στρίμωξε με επίσημα στοιχεία "στα σχοινιά" τον Χάρη Θεοχάρη, εξευτελίζοντας διεθνώς τη χώρα, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν έχει παρακολουθήσει καν τη συνέντευξη.

Θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος του BBC, Stephen Sackur, άσκησε έντονη κριτική στον Χάρη Θεοχάρη σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα, διερωτώμενος πως γίνεται η Ελλάδα να ανοίγει τον τουρισμό ενώ το σύστημα υγείας παραμένει υπό πίεση και η χώρα έχει έναν από τους πιο αργούς ρυθμούς εμβολιασμών στην Ε.Ε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ