Καταλάβατε ότι στη Βουλή "νομιμοποιήθηκε" η ενδοοικογενειακή βία; (video)

Ας σταματήσουμε πλέον να αντιμετωπίζουμε το έργο από τον περιοδεύοντα θίασο της ελληνικής Alt-Right, ως μια φυσική καταστροφή που "τι να κάνουμε, έβρεξε ας ανοίξουμε τις ομπρέλες". Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν πλέον αρχίσει και λένε δημοσίως, από το βήμα της Βουλής, πως ένας άνδρας που κακοποιεί τη σύζυγό του, μπορεί να είναι καλός πατέρας

Καταλάβατε ότι στη Βουλή
ΠΡΟΒΟΛΗ

Αυτό ισχυρίστηκε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου περί συνεπιμέλειας, Γιάννης Λοβέρδος.

«μπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς», είπε επί λέξει, ο βουλευτής της ΝΔ.

 

Ο Γιάννης Λοβέρδος δεν είναι φυσικά ο μόνος ή ο πρώτος συντηρητικός που έχει αυτές τις απόψεις, ούτε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, πέρασε έξω απ' τη Βουλή και είπε "ας μπω να πω ένα γεια στην Δεξιά πολυκατοικία". 

Αυτά που συμβαίνουν, ακόμα και πριν την πανδημία, δεν είναι μια σειρά ατυχών συμπτώσεων.

Η τοξικότητα του δημοσίου λόγου και διαλόγου, έχει "χτυπήσει" επίπεδα Τσερνόμπιλ και ακόμα δεν έχουμε μπει καν επίσημα σε προεκλογική περίοδο.

Φανταστείτε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ