Δεν "ξεβλαχέψαμε" αρκετά - Ο Πέτρος Κωστόπουλος κυκλοφορεί ξανά το NITRO και αποθεώνει την κυβέρνηση

Σε συνέντευξή του στο φιλοκυβερνητικό iefimerida.gr, o Πέτρος Κωστόπουλος ανακοίνωσε την επανέκδοση του περιοδικού NITRO, σε μορφή cofee-table magazine, όπως εξηγεί ο ίδιος. Στην ίδια συνέντευξη αποθεώνει την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Εντάξει, καταλάβαμε!

Δεν
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ο κόσμος δεν θέλει πια τον λαϊκισμό, το κατάλαβε, θέλει μια καλύτερη ζωή και έναν πιο υγιή πολιτικό βίο (σ.σ. για την κυβέρνηση Μητσοτάκη τα λέει, δεν είναι πλάκα). Θέλει Ευρώπη κι όχι Βενεζουέλα. Για αυτό βλέπεις και στις δημοσκοπήσεις μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης και κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι 15 μονάδες πίσω από τη ΝΔ και τον Τσίπρα 20-25 μονάδες πίσω από τον Κυριάκο», δηλώνει ο Πέτρος Κωστόπουλος που δεν μένει εκεί. «Βλέπω ότι όλος ο πλανήτης περιμένει ότι η Ελλάδα θα πάει καλά (...) Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες βλέπουμε και πάλι την καλή μας μεριά. Πως μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα και όχι απλά να ανεχτούμε τη μιζέρια μας. Σε αυτό βοηθάει και η οικονομία η οποία θα πάει καλύτερα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Πέτρος Κωστόπουλος τα βάζει με την άδικη κοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ που τον συκοφαντούσαν:
«Χώρισαν την Ελλάδα στα δύο. Φτάσαμε να λέμε "γερμανοτσολιάδες" και τσάτσους τού Σόιμπλε όσους ήταν υπέρ του "ναι". Τα τρολ στα υπόγεια δούλευαν υπερωρίες και συκοφαντούσαν κατά βούληση. Το ένιωσα σκληρά στο δέρμα μου από το 2012. Σκότωναν χαρακτήρες, συκοφαντούσαν, δημιουργούσαν fake news και όποιον πάρει ο χάρος».

Το πρώην αφεντικό της IMAKO (της εταιρείας που άφησε δεκάδες ανθρώπους απλήρωτους και χρεοκόπησε αφού πρώτα μας «ξεβλάχεψε»), στη συνέντευξή του μιλάει σαν υπεύθυνος Τύπου του Άδωνη Γεωργιάδη και προαναγγέλει την επανέκδοση του NITRO, στον δημοσιογράφο, Θανάση Διαμαντόπουλο, ο οποίος στον πρόλογό του γράφει το πολύ... δημοσιογραφικό: «Στην περίπτωση του Πέτρου Κωστόπουλου γίνομαι ψυχρά υποκειμενικός. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το σκηνικό των media στην Ελλάδα, για πάντα. Άρα έχει την προσωπικότητα ενός καινοτόμου επιχειρηματία, που έχει γεννηθεί για να τον ακολουθούν».

Όσον αφορά στην επανέκδοση του NITRO, o Πέτρος Κωστόπουλος δηλώνει:
«Πιστεύω ότι τα περιοδικά πέθαναν. Θα μου πεις "τρελός είσαι, πού πας, στο νεκροταφείο;". Δεν είμαι τρελός. Τα περιοδικά πέθαναν (και δεν μιλάω για αυτά που βγαίνουν με τις εφημερίδες, όπου υπάρχουν μερικές πολύ καλές εκδόσεις, μιλάω για τα περιοδικά στα περίπτερα), ζήτω τα coffee-table magazines! Δεν κομίζω γλαύκα στην Αθήνα, είναι μια παγκόσμια τάση. Τα coffee-table magazines είναι περιοδικά υψηλής αισθητικής, με ακριβό χαρτί, που δεν βγαίνουν κάθε μήνα, γιατί δεν μπορεί να γίνει τέτοια παραγωγή κάθε μήνα, και έχουν πάρει τη θέση των κανονικών περιοδικών που σε όλο τον κόσμο πέφτει». δηλώνει ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνεχίζει: «Τώρα επιστρέφω με coffee-table magazine. Δηλαδή ένα πράγμα που θα είναι μεγάλο, με ακριβό εξώφυλλο σαν τις επετειακές εκδόσεις που κάναμε κάποτε, θα έχει υπέροχες φωτογραφίες, γιατί συνεργάζομαι με τους καλύτερους φωτογράφους στην Ελλάδα, και τα κείμενα θα τα γράφουν πολύ καλοί γραφιάδες, ένα είδος που έχει εκλείψει γιατί τα πιο πολλά περιοδικά  δεν είχαν πλέον τα μέσα για να τους πληρώσουν. Το νέο Nitro θα είναι ένα κοσμοπολίτικο περιοδικό και δεν φοβάμαι καθόλου τη σωστή έννοια του όρου» 

"Οι ωραίοι έχουν χρέη". 

Καταλάβατε;

Καταλάβαμε να λέτε!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ