Άδωνις Γεωργιάδης: Εύσημα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και για τις κινηματογραφικές παραγωγές μετά την κάνναβη (video)

Τα εύσημα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Λευτέρη Κρέτσο για το νόμο που περιείχε και το περίφημο rebate, που τόσο είχε κατηγορηθεί από τη ΝΔ και τα ΜΜΕ εκείνη την περίοδο, με αφορμή την ταινία του Κώστα Γαβρά "Ενήλικοι στην αίθουσα".

Άδωνις Γεωργιάδης: Εύσημα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και για τις κινηματογραφικές παραγωγές μετά την κάνναβη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μετά την αποθέωση του Νίκου Καρανίκα για την επένδυση στην φαρμακευτική κάνναβη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, απέδωσε τα εύσημα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρώην υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσο (έργο του οποίου είναι και η προετοιμασία του ERTFLIX), για το νόμο που διευκόλυνε την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα.

«Θέλω να πω πως από εποχής ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας νόμος για την προσέλκυση τουριστικών παραγωγών. Επειδή είναι η φύση μου, ποτέ δεν κρύβω τι έχουν κάνει και οι προηγούμενοι», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξη και συνέχισε «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε φτιάξει ένα νόμο με τον κύριο Κρέτσο που έδινε κάποια κίνητρα. Αυτά χρειάζονταν μία επέκταση, το κάναμε με τον κύριο Πιερρακάκη και αυξήσαμε το rebate στο 40%. Ήδη έχουν έρθει πολλές παραγωγές και γυρίζονται στην Ελλάδα… είναι καλό μήνυμα ότι έρχονται μεγάλες παραγωγές και ότι ο νόμος και τα κίνητρα λειτουργούν».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ