Σκέρτσος: Oι εργαζόμενοι έχουν μάθει να ζουν με επιδόματα και επιχειρήσεις δεν βρίσκουν προσωπικό (video)

Δεν έχει τέλος η προσβλητική συμπεριφορά της ηγετικής ομάδας της κυβέρνησης απέναντι στην δοκιμαζόμενη υγειονομικά, οικονομικά και ψυχολογικά κοινωνία. Ειδικά οι επίθεση και οι απειλές στα χαμηλότερα και πιο αδύναμα στρωμάτα. 

Σκέρτσος: Oι εργαζόμενοι έχουν μάθει να ζουν με επιδόματα και επιχειρήσεις δεν βρίσκουν προσωπικό (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και πρώην γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, Άκης Σκέρτσος, ηγείται μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αυτής της επίθεσης.

«Είναι πάρα πολύ επικίνδυνος και ολισθηρός ο δρόμος της εξάρτησης από τα κρατικά επιδόματαΥπάρχουν επιχειρήσεις που έχουν ανοίξει και δεν βρίσκουν προσωπικό διότι υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι που εξυπηρετούνται περισσότερο από το να παίρνουν το κρατικό επίδομα και ταυτόχρονα να δουλεύουν και μαύρα», υποστήριξε μιλώντας στο OPEN, ο -μη εκλεγμένος- υπουργός και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Εμείς θέλουμε την οικονομία ανοιχτή, δυναμική και όχι εξαρτώμενη από κρατικά επιδόματα», δήλωσε ο Άκης Σκέρτσος αναφερόμενος -ας πούμε ένα τυχαίο παράδειγμα- στην Aegean Airlines.

Πριν λίγες ημέρες στο ίδιο ερώτημα είχε απαντήσει ο πρόεδρος της "Μέκκας" του καπιταλισμού, Τζο Μπάιντεν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκμυστηρεύθυκε σε ομιλία του πως όταν οι εργοδότες του παραπονέθηκαν ότι δεν βρίσκουν προσωπικό, απάντησε με χαρακτηριστικό τρόπο, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω: «Πληρώστε τους παραπάνω».

Όχι με απλήρωτες υπερωρίες και ρεπό. Κανονικά. Ανθρώπινα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ