«Δεν ξέρεις με ποιον έμπλεξες Βασιλάκη» - Ο Μπογδάνος συνεχίζει να απειλεί με μηνύσεις χρήστες των social media (εικόνες)

Για άλλη μια φορά και με ύφος που δεν ταιριάζει σε εκπρόσωπο πολιτών στο κοινοβούλιο, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προειδοποιεί με μηνύσεις και αγωγές χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ασκουν κριτική, όσο σκληρή και αν είναι, σε δημόσιο προσωπο.

«Δεν ξέρεις με ποιον έμπλεξες Βασιλάκη» - Ο Μπογδάνος συνεχίζει να απειλεί με μηνύσεις χρήστες των social media (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του documentonews.gr, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με ιδιωτικό μήνυμα, απειλεί χρήστη του Twitter ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό του και όχι κάποιο nickname.

Μεταξύ άλλων, όπως φαίνεται πρακάτω, ο βουλευτής της ΝΔ, λέει: «Μη δημοσιοποιήσεις αυτή την ιδιωτική επικοινωνία, δεν θα σε λυπηθώ, όπως κάνω τώρα», ενώ με φρασεολογία που σίγουρα δεν παραπέμπει σε εκπρόσωπο του κοινοβουλίου, "προειδοποιεί" τον πολίτη με την φράση: «δεν ξέρεις με ποιον έμπλεξες Βασιλάκη».

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε πάει στα δικαστήρια ιδιωτική υπάλληλο που είχε αναρτήσει φωτογραφία του στη σατιρική σελίδα του facebook "Βαθύ Luben" και είχε πατήσει «θετικό reaction» σε «δυσφημιστικά σχόλια κατά του προσώπου του». Τότε το δικαστήριο του επιδίκασε 2.000 από τα συνολικά 28.000 ευρώ που ζητούσε από την κοπέλα και ο ίδιος δήλωνε πως θα προσφύγει και κατά της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Luben.

Επίσης πέρυσι τον Ιούλιο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, είχε στοχοποιήσει την δημοσιογράφο του Αθήνα 9,84, Ελευθερία Κουμάντου για αναρτήσεις της σχετικά με τη σύναξη "αγανακτισμένων κατοίκων" κατά των προσφύγων της πλατείας Βικτωρίας, όπου συμμετείχε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ στην ίδια συγκέντρωση βρισκόταν και ο υπόδικος Ηλίας Κασιδιάρης

Λίγο μετά επιτέθηκε και στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, για ανάρτησή του στην οποία... δεν τον κατονόμαζε.

Με βάση δηλαδή ένα τουίτ του Νίκου Μπογιόπουλου, στο οποίο δεν υπήρχε κανένα όνομα, βουλευτής της Ν.Δ. απάντησε με απειλές, αναρτώντας με τη σερά του φράσεις όπως: «ήρθε η δική σου ώρα» και ότι «εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Να θυμίσουμε επίσης, πως το 2015 όταν ο νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν δημοσιογράφος στο ΣΚΑΙ, είχε κάνει μια αντικυβερνητική ανάρτηση.

Σε σχόλιο, κάτω απ' την ανάρτηση, μιας γυναίκας που του έγραφε «Πως μπορείς να κοιμάσαι τα βράδια;», η σεξιστική και προσβλητική απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ήταν «Απόψε θα την παίξω με το μουτράκι σου το έκφυλο»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ