"Παράσημο" θεωρεί ο Μπογδάνος τη συμβολή του για τη μη παρασημοφόρηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου

Ιδιαιτέρως χαρούμενος δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δια την συμβολήν του εις την μη παρασημοφόρησην του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να μην κάνει εντύπωση σε κανέναν η επικράτηση απόψεων χωροφύλακα της δεκαετίας του '50. 

Και αυτό δεν είναι ένα καλό σημείο για την κοινωνία.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με ανάρτησή του στο facebook δηλώνει πως χαίρεται αν συνέβαλε στην τελική απόφαση της μη παρασημοφόρησης του βραβευμένου έλληνα διασώστη, Ιάσονα Αποστολόπουλου, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Εάν πιστεύετε ότι κάποιος που βρίζει και συκοφαντεί τα Σώματα Ασφαλείας, ή επικαλείται όσους «δίνουν» τα στίγματα πλωτών των ΛΣ-ΠΝ, πρέπει να τιμηθεί από την Ελληνική Δημοκρατία, διαφωνούμε.

Επίσης, εάν πιστεύετε ότι δεν είναι δουλειά βουλευτή να ζητήσει σχετική ενημέρωση, μάλλον έχετε μεσάνυχτα από Δημοκρατία. Προς τούτο αρκιβώς μας ψηφίζουν οι πολίτες. Για να είμαστε η φωνή τους.
Εν κατακλείδι, η τελική απόφαση μη παρασημοφόρησης του Ιάσονα Αποστολόπουλου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας δείχνει ορθά αντανακλαστικά, και εάν συνέβαλα σε αυτήν, χαίρομαι».

Φυσικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει την πολιτική έλειψη ηθικών αναστολών ώστε να μπορεί να το φωνάζει δίχως να ντρέπεται, καθώς οι ακραία συντηρητικές του απόψεις χαϊδεύουν το ακροδεξιό του κοινό, αλλά υπάρχουν και άλλοι σαν αυτόν.

Το σκοτάδι που έχει πέσει στη χώρα είναι πολύ βαθύ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ