Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει στο "Ακενοτούμπο": Δεν ζητάω συγνώμη έκανα σαρδάμ (video - εικόνες)

Το «σαρδάμ» επικαλέστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να μη ζητήσει έστω και τώρα συγνώμη για το προσβλητικό «Ακενοτούμπο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει στο
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Να ζητήσω συγνώμη που έκανα σαρδάμ; Συγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ που με βρίζουν εδώ και 2 χρόνια για ένα σαρδάμ, που είπα στην ίδια εκπομπή συγνώμη που έκανα σαρδάμ», δήλωσε σήμερα με τη γνώριμη, χαρακτηριστική έπαρση (26/07) ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπουργός Ανάπτυξης και πωλητής νανοβιονικών γιλέκων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ας θυμηθούμε λοιπόν το "σαρδάμ" που έκανε το 2018, σε τηλεοπτική του εμφάνιση και σε επιχειρήματά του κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν και αποκάλεσε εμφανώς ειρωνικά, τον Γιάννη, ως «Ακενοτούμπο», κάνοντας 3 φορές "σαρδάμ" πριν τον διορθώσουν και πει και πάλι ειρωνίκά «εντάξει, ο Αντετοκουνμπο».

Στη συνέχεια μάλιστα, (διαστρεβλώνοντας και πάλι τη συμφωνία των Πρεσπών) είπε «Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε ο άνθρωπος».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φυσικά, όπως και τα αδέρφια του, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ, γεννήθηκαν στην Ελλάδα, όχι «κάπου στην Αφρική».

Κανένα «σαρδάμ» δεν έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ούτε ζήτησε συγνώμη τότε, όπως ισχυρίστηκε σήμερα. 

Το μάτι στο εκλογικό του κοινό "έκλεισε". 

Είναι ο ίδιος που μαζί με τον Θανο Πλέύρη και τον Μάκη Βορίδη, έκαναν διαλέξεις και ομιλίες για την «εθνική καθαρότητα του αίματος», όπως ακριβώς οι Ναζί.

Ο ίδιος που λάμβανε μέρος σε συλαλλητήρια με κεντρικό σύνθημα "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ - ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ" και δήλωνε πως «πρέπει να κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε μετανάστες», όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ