Κλέλια Ρένεση σε Μπογδάνο: «Βέβαια δεν θα τιμηθεί ο Ιάσονας γλιτσερά υποκείμενα - Έχει ανασύρει πολλά πτώματα για να κρατήσει το στοματάκι του κλειστό»

Η Κλέλια Ρένεση, όπως και όλος ο προοδευτικός κόσμος, στήριξε και αυτή δημοσίως, τον φίλο της Ιάσονα Αποστολόπουλο στην επίθεση "δολοφονίας χαρακτήρα" που δέχθηκε με αφορμή την ανάκληση της παρασημοφόρησής του από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κλέλια Ρένεση σε Μπογδάνο: «Βέβαια δεν θα τιμηθεί ο Ιάσονας γλιτσερά υποκείμενα - Έχει ανασύρει πολλά πτώματα για να κρατήσει το στοματάκι του κλειστό»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Απευθυνόμενη στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και σε σχετικές αναρτήσεις του, η Κλέλια Ρένεση, έγραψε στο Instagram:

«Βέβαια δεν θα τιμηθεί γλιτσερά υποκείμενα γιατί ο Ιάσονας έχει δει με τα μάτια του βάρκες του λιμενικού να διώχνουν ετοιμοβυθισμενες βάρκες στ ανοιχτά ώστε να τους διώξουν απ τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Έχει δει την φρίκη κ τις δολοφονίες στ όνομα μιας γραμμής που λεγεται «εθνικό σύνορο», ξέρει πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι που παίζετε ... το χει πιει σταγόνα σταγόνα, αλμύρα αλμύρα, έχει πιάσει στα χέρια του νεκρά παιδιά κ ολόκληρες οικογένειες πνιγμένες, εχει ανασύρει πολλά πτώματα για να κρατήσει το στοματάκι του κλειστό ώστε να πάρει το βραβείο σας. Εσύ Μπογδάνο, σκούπισε τον ιδρώτα απ το κουτελακι επειδή αγχώνεσαι όταν περνάς το δρόμο..
Φτου μας να τους χαιρομαστε! @iasonas_apost»

Σε ανάρτησή της που είχε προηγηθεί, πάλι στο instagram, η Κλέλια Ρένεση δήλωσε πως χαίρεται που ανακλήθηκε η παρασημοφόρησή του Ιάσονα Αποστολόπουλου από την ΠτΔ.

«Χαίρομαι πολύ που δεν θα πιάσεις στα χέρια σου "τις τιμές τους και τα λόγια τα θεατρικά"... σ ένα υποκριτικό σάπιο σύστημα δεν χωράς μανούλα μου... ουτε για τα βραβεία τους ούτε για τα λαχεία τους», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Τα μετάλλια Ιάσονα τα χεις πάρει εκατοντάδες φορές απ τα λαμπερά μάτια που σε κοιτάνε όταν κρέμεται η ζωή πόσων απελπισμένων ανθρώπων στα χέρια σου. Όταν το βράδυ δεν έχεις τρόπο να ησυχάσεις του μυαλού τον λαβύρινθο που τρέμει απ την αδικία κ την φρίκη κ την αδιαφορία που ζεις στη «δουλειά» σου κ δεν σε πιάνει ύπνος.

Απ τα κύματα της μεσογείου που μόνο αυτά ξέρουν τον αγώνα σου κ το σθένος σου κ κάτι κοντινοί φίλοι όπως εμείς. Μόνο αυτά ξέρουν τη φρίκη που αντικρίζεις σε κάθε βάρκα ή στα ανοιχτά, όταν εμείς οι υπόλοιποι βλέπουμε ειδήσεις στον καναπέ. Κατά βάθος φιλέ μου καλε, χαίρομαι πολύ που δεν θα πιάσεις στα χέρια σου «τις τιμές τους κ τα λόγια τα θεατρικά» .. σ ένα υποκριτικό σάπιο σύστημα δεν χωράς μανούλα μου.. ουτε για τα βραβεία τους ούτε για τα λαχεία τους.
Ατελείωτο του ήλιου το κυνήγι κ το δικό μας για ανθρώπους σαν εσένα!
Υγ. Σ έχω βραβεύσει με 3 πιάτα γιουβέτσι κ την επόμενη θα χει γιουβαρλάκια!!
Συνέχισε να λάμπεις όπως ξέρεις αστέρι κ κατουρα τους εκεί στα ανοιχτά που παλεύεις»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ