Φωτιά στο Σούλι Αχαΐας - Εκκενώθηκε η περιοχή: Σκληρά λόγια για τον πρωθυπουργό από γυναίκα που εγκαταλείπει το σπίτι της (video - εικόνες)

Εφιαλτικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι της κοινότητας Σουλίου στην Πάτρα από την μεγάλη φωτιά που απειλεί σπίτια, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης στους κατοίκους.

Φωτιά στο Σούλι Αχαΐας - Εκκενώθηκε η περιοχή: Σκληρά λόγια για τον πρωθυπουργό από γυναίκα που εγκαταλείπει το σπίτι της (video - εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τελειωμό δεν έχουν τα μέτωπα των πυρκαγιών φέτος το καλοκαίρι.

Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε στην περιοχή Ελεκίστρα, στις παρυφές της Πάτρας, έφτασε μέχρι την κοινότητα Σουλίου, όπου καίγονται σπίτια και έχει ήδη δοθεί εντολή εκκένωσης από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το τοπικό portal thebest.gr, κάτοικοι στο Σούλι, παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας να εγκαταλείψουν την περιοχή, επιχειρούν να σβήσουν την φωτιά και να σώσουν την περιουσία τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν πολλές εστίες φωτιάς σε κατοικημένες περιοχές, ενώ ο καταυλισμός των Ρομά φλέγεται.

Κάτοικοι κάνουν λόγο για μηδαμινή οργάνωση από την πολιτεία και πως δεν έχουν σταματήσει έγκαιρα τα ρεύματα κυκλοφορίας, την ώρα που υπάρχουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί, αστυνομικοί ενημερώνουν εσπευσμένα τους κατοίκους να απομακρυνθούν, ενώ ακούγεται απελπισμένη γυναίκα που εγκαταλείπει το σπίτι της, να αναφέρεται με πολύ σκληρές εκφράσεις στις ευύνες του κράτους, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ