Απίστευτο σκηνικό σε Live του OPEN με αλλεπάληλα υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού - Ξεχειλίζει η οργή (video)

Η πρωτοφανής καταστροφή του περιβάλλοντος και περιουσιών των πολιτών, σε συνδυασμό με το κυβερνητικό δόγμα: "τα σπίτια ξαναφτιάχνονται και τα δέντρα ξαναφυτρώνουν", έχει ως αποτέλεσμα η δικαιολογημένη οργή του κόσμου να έχει ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια.

Απίστευτο σκηνικό σε Live του OPEN με αλλεπάληλα υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού - Ξεχειλίζει η οργή (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που συνέβη πριν λίγο, σήμερα (06/08) σε ζωντανή μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, κοντά στην περιοχή των Θρακομακεδόνων.

Εκεί ρεπόρτερ του σταθμού συνομιλούσε με κάτοικο της περιοχής που καταστράφηκε το μαγαζί του του και κινδυνεύει το σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας διερχόμενοι, αλλεπαλληλες φορές, φώναζαν μπροστά στην κάμερα και το μικρόφωνο, το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει γίνει και trend στα social media.

Μάλιστα ο άτυχος άνδρας που έδινε συνέντευξη εκείνη την ώρα στον σταθμό, όταν οι πρώτοι νεαροί που πέρασαν από εκεί και φώναξαν ταυτόχρονα «Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι», φώναξε και αυτός αυθόρμητα «Καλά του λέτε» και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο είπε «μην το κόβεις, έχει δίκιο ο κόσμος».

Στη συνέχεια της συζήτησης ο άτυχος άνδρας άρχισε και ο ίδιος να χάνει την υπομονή του και να αναφέρεται στην κυβερνητική ανεπάρκεια.

«Τώρα ποιος θα τη σβήσει τη φωτιά που κατεβαίνει στους Θρακομακεδόνες; ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ», φώναξε και συνέχισε, «Κάψατε όλη την Ελλάδα. Παραιτηθείτε επιτέλους. Όλη η Ελλάδα βράζει με εσάς. Ντροπή σας. Και βγαίνετε και λέτε "τουλάχιστον σώθηκαν οι άνθρωποι". Τι λέτε ρε; Χωρίς περιουσία ο καθένας. Δούλεψε 50 χρόνια για να χτίσει ένα σπιτάκι και να το χάνει σε μία στιγμή»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ