Τηλεοπτικό "παραλήρημα" Μπογδάνου: «Αν επί Μεταξά υπήρχαν Social Media δεν θα προετοιμαζόμασταν σωστά για τον πόλεμο του '40» (video)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται και τον 15Αύγουστο, ο "τορπιλισμός" των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης από κυβερνητικούς βουλευτές. Μετά τους "Βρωμύλους του Twitter" του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ήταν η σειρά ενός ακόμα πρώην δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ και νυν βουλευτή της ΝΔ, με ένα τηλεοπτικό "παραλήρημα" που έβγαλε από τα ρούχα του ακόμα και τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του Mega. 

Τηλεοπτικό
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Σαν σήμερα τορπιλίστηκε το «ΕΛΛΗ» στο λιμάνι της Τήνου. Έδωσε τη δυνατότητα τότε στην Ελλάδα να προετοιμαστεί εντατικά για πόλεμο, χωρίς φανφάρες και χωρίς να διατυμπανίζει την επιστράτευση η οποία τότε ξεκίνησε. Εάν τότε υπήρχαν Social Media, θα έλεγαν "ο Μεταξάς λίγος", "ο Μεταξάς υποχωρητικός"», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αφήνοντας "άφωνο" τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του Mega, που τον είχε λίγο πριν ρωτήσει αν ο ανασχηματισμός του πρωθυπουργού απέδωσε ευθύνες για την πρωτοφανή καταστροφή από τις πυρκαγιές.
«Κύριε Μπογδάνε, ο λαός είπε το ΟΧΙ, μην πάμε σε ιστορική συζήτηση… το ζήτημα είναι των ευθυνών (για τις πυρκαγιές). Τις είδατε εσείς αυτές τις ευθύνες να αποδίδονται στον ανασχηματισμό; Δεν είδαμε αυτόν τον ανασχηματισμό που θα αποδώσει τις ευθύνες», είπε ο παρουσιαστής, με τον βουλευτή της ΝΔ, να συνεχίζει απτόητος:  «Το ΟΧΙ το είπε βεβαίως ο ελληνικός λαός, το είπε όμως και ένας εθνικός Κυβερνήτης, ο οποίος τέτοια μέρα το 1940, δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα των δραστών. Ήξερε η Ελλάδα ποιος χτύπησε, περίμενε όμως μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, ούτως ώστε η Ελλάδα να χτυπήσει, προετοιμαζόμενη όλη αυτή την περίοδο. Εάν τότε υπήρχαν Social Media, μπορεί η Ελλάδα να έμπαινε σε ένα γαϊτανάκι ποιος είναι πιο πατριώτης, ποιος είναι πιο έτοιμος…»

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, προφανώς και δεν τα βγάζουμε απ' το μυαλό μας όλα αυτά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ