Κατάρρευση: «Μόνο όταν φωνάξαμε σε κάμερα καναλιού ήρθαν πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά» (video)

Άλλο ένα εξωφρενικό γεγονός αμέλειας του "επιτελικού κράτους" και της Πολιτικής Προστασίας έφεραν στο φως εθελόντριες που μοίραζαν νερά και ηλεκτρολύτες σε πυροσβέστες στην Αγία Παρασκευή Μάνδρας.

Κατάρρευση: «Μόνο όταν φωνάξαμε σε κάμερα καναλιού ήρθαν πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Περνώντας είδαμε μία μικρή φλόγα την οποία δεν έτρεξε κανείς να τη σβήσει και αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αναζωπύρωση μικρή μεν, αλλά αναζωπύρωση και δεν πηγαίνει κανείς να τη σβήσει. Δείτε πόσα πυροσβεστικά έχει γύρω μας. Είναι ποτέ δυνατόν; Γι αυτό φωνάζει ο κόσμος. Εδώ δείτε. Από μία μικρή φλόγα ξεκίνησε», είπε μια γυναίκα στην κάμερα του Open.

Mε το που είδαν τη γυναίκα να μιλάει στην κάμερα, ξαφνικά τρεις τουλάχιστον πυροσβέστες (που απ' ότι θα δούμε παρακάτω περίμεναν όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα την αλλαγή βάρδιας) πετάχτηκαν και άρχισαν την προσπάθεια κατάσβεσης της αναζωπύρωσης. 

«Μετά από 10 λεπτά και αφού χρειάστηκε και τρεις κοπέλες εδώ έξαλλες οι οποίες μοίραζαν προηγουμένως νερό, να βγουν από τα ρούχα τους», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής ζωντανής σύνδεσης του καναλιού.

Λίγη ώρα αργότερα οι ίδιες εθελόντριες, μίλησαν ξανά σε κάμερα άλλου καναλιού.

«Ανεβαίναμε προς τα πάνω για να δώσουμε στους πυροσβέστες ηλεκτρολύτες και είδαμε μία φλόγα. Μας είπαν ενημερώστε τους κάτω γιατί αυτοί σβήνανε ένα σπίτι. Κατεβήκαμε, ενημερώσαμε, αλλά ήταν σε αλλαγή βάρδιας και δεν δώσανε καμία σημασία. Μέχρι που αρχίσαμε και φωνάζαμε στο κανάλι που ήταν εδώ με την κάμερα και τότε ήρθανε. Περιμέναν τους άλλους στην αλλαγή βάρδιας και αυτό (η φωτιά) είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Είναι φοβερό. Από μία μικρή φλόγα έχει κάψει και εγώ δεν ξέρω πόσα και τώρα τρέχουν να τη σβήσουν», δήλωσε η μία από τις τρεις εθελόντριες.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ