Διαδικτυακός εξευτελισμός του Άδωνη Γεωργιάδη - Πήγε για "ελληνική αγωγή" και βγήκε ψηφιακά αναλφάβητος (εικόνες)

Τον έξυπνο και μάλιστα με επιχειρήματα ψυχιατρικοποίησης κατά του Ευάγγελου Αντώναρου πήγε να κάνει ο υπουργός Ανάπτυξης (!) στο Twitter, μόνο που η εξέλιξη ήταν, επιεικώς, εξευτελιστική.

Διαδικτυακός εξευτελισμός του Άδωνη Γεωργιάδη - Πήγε για
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, ανήρτησε στο facebook φωτογραφία του στην οποία διαβάζει ένα βιβλίο. Η φωτογραφία αντέστρεφε την εικόνα εμφανίζοντας τα δεξιά αριστερά (mirror image).

Ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν έχασε χρόνο και ανάρτησε την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter κατηγορώντας τον πρώην Εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή, ότι υποκρίνεται πως διαβάζει γιατί κρατάει, όπως ισχυρίστηκε, το βιβλίο ανάποδα.

Όταν βέβαια αντιλήφθηκε τη μεγαλειώδη γκάφα του, ο Άδωνις Γεωργιάδης διέγραψε την ανάρτηση, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος απάντησε φυσικά στον υπουργό Ανάπτυξης, με δηκτικό τρόπο:

«Δεν ξέρει ο ανευ αρμοδιοτήτων υπουργος των νανογιλεκων ότι ακόμη κι αν διαγράψει 1 tweet για το οποίο τον γιουχαρουν χιλιάδες χρήστες το αποτύπωμα μένει. Κ ως screenshot. Αλλά η “φυγή” του αντανακλά τον χαρακτήρα του. Δεν έχει καν την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη. Λεπτομέρειες…»  

 

Το γεγονός έγινε άμεσα αντιληπτό από τους χρήστες του twitter που αναρωτήθηκαν -για άλλη μια φορά- πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να είναι υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ