Τσακαλώτος: Απατεωνιές Μητσοτάκη - Μην παραξενευτεί αν οι νέοι του απαντήσουν αθυρόστομα

Με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη (και όχι μόνο) ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με ανάρτησή του στο facebook επιτίθεται στον πρωθυπουργό για τις «απατεωνιές» του στη ΔΕΘ και τον προειδοποιεί πως οι νέοι ίσως του απαντήσουν «κάπως... αθυρόστομα»

Τσακαλώτος: Απατεωνιές Μητσοτάκη - Μην παραξενευτεί αν οι νέοι του απαντήσουν αθυρόστομα
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Έχω πει, και το πιστεύω, ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς. Αλλά:
Όταν κάποιος ανακοινώνει 3.4 δις μέτρα και τα μισά περιλαμβάνονται στο ήδη ψηφισμένο μεσοπρόθεσμο, το λες και απατεωνιά.
Όταν κάποιος λέει ότι μοιράζει δίκαια τον πλούτο, και κάνει τεράστια δώρα σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία 800.000 και δεν δίνει τίποτα σε όσους έχουν μέχρι 150.000, το λες και απατεωνιά.
Όταν κάποιος λέει ότι οι νέοι και οι νέες είναι προτεραιότητα και τους δίνει το 0.5% των μέτρων (100 ευρώ τον μήνα, για 6 μήνες, σε ελάχιστους), το λες και απατεωνιά.
Όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα.
Περισσότερα, απόψε το βράδυ στις 10:40 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Γιώργο Μελιγκώνη», έγραψε στο facebook ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ