Η Κεραμέως ανάρτησε βίντεο με ανήλικο κοριτσάκι για πολιτική προπαγάνδα - Οργή στο Twitter (video)

Η έκθεση ανήλικων παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εδώ και καιρό επισημανθεί από ειδικούς ως πρακτική που θα πρέπει να αποφεύγεται για μια σειρά από λόγους. Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει πολιτικούς να τα χρησιμοποιούν ως "διαφημιστικό υλικό". Όταν μάλιστα δεν μιλάμε για τα δικά τους παιδιά, το θέμα γίνεται ακόμα πιο ηθικά επιβλαβές.

Η Κεραμέως ανάρτησε βίντεο με ανήλικο κοριτσάκι για πολιτική προπαγάνδα - Οργή στο Twitter (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όταν μάλιστα η έκθεση ανηλικων παιδιών γίνεται από την ίδια την υπουργό Παιδείας ώστε να προπαγανδίσει το "έργο" της, αυτό κάνει το περιστατικό ακόμα πιο σοκαριστικό.

Και όμως η Νίκη Κεραμέως δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media, βίντεο με ένα ανήλικο κορίτσι που παρακαλεί τον πρωθυπουργό να ανοίξει τα σχολεία.

Αν και στην κεντρική φωτογραφία μπορέσαμε να κρύψουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δυστυχώς δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το βίντεο και να κρύψουμε το πρόσωπο του γλυκύτατου κοριτσιού. Όμως δεν μπορούμε να κρύψουμε επίσης και την αθλιότητα της υπουργού Παιδείας.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν άμεσα και οργισμένα κατά της εργαλειοποίησης του ανήλικου παιδιού από τη Νίκη Κεραμέως.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ