Φασιστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Μάρτυρας μιλάει για ευθύνες της κυβέρνησης και οι δημοσιογράφοι την διακόπτουν (video)

Μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης κατά μελών της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, προσπάθησε να αναφέρει, με τους δημοσιογράφους να τη διακόπτουν συνεχώς, τις κυβερνητικές ευθύνες που επιτρέπουν επί πέντε μέρες φασιστικές ομάδες να κυκλοφορούν με οπλισμό ανενόχλητα στις γειτονιές της περιοχής.

Φασιστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Μάρτυρας μιλάει για ευθύνες της κυβέρνησης και οι δημοσιογράφοι την διακόπτουν (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Γυναίκα που ήταν μάρτυρας των επεισοδίων, κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους καναλιών που καλύπτουν την δολοφονική, φασιστική επίθεση που δέχτηκαν μέλη της ΚΝΕ το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

«Μία οργανωμένη, φασιστική, δολοφονική επίθεση, με αλυσίδες με taser, με μαχαίρια, απέναντι σε ανθρώπους που μοιράζανε ανακοινώσεις και μιλούσανε στον κόσμο της πλατείας», περιέγραψε αρχικά η μάρτυρας.

Στη συνέχεια όμως, έκανε το "λάθος" να μιλήσει για την ουσία.
«Φαίνεται να υπάρχει ένα σχέδιο και να σας πω την αλήθεια είναι πολύ σοβαρές και εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης...», είπε η μάρτυρας "ξυπνώντας" τα αντανακλαστικά των δημοσιογράφων, που όλοι μαζί την διέκοψαν και τις επαναλάμβαναν μονότονα «για το περιστατικό πείτε μας, περιγράψτε τη σκηνή»

«Σας περιέγραψε η κυρία πριν, έγινε ακριβώς αυτό που σας είπε. Μιλάμε όμως για ευθύνες που αφήνουνε τους φασίστες να...», δήλωσε η γυναίκα για να διακοπεί με έντονο τρόπο ξανά από τους δημοσιογράφους που σχεδόν της φώναζαν «ναι, πείτε μας όμως λίγο για το σκηνικό».

«Το ζήτημα δεν είναι αυτό, το ζήτημα είναι πως κυκλοφορούν οι φασίστες τόσες μέρες στη γειτονιά μας κυκλοφορούν ανενόχλητοι», απάντησε αγανακτισμένη η γυναίκα. 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ