Θεσσαλονίκη: Δολοφονική επίθεση φασιστών σε μέλη της ΚΝΕ - 4 άτομα τραυματίες (video)

Δολοφονική επίθεση φασιστικής ομάδας εις βάρος μελών της νεολαίας της ΚΝΕ, σημειώθηκε πριν λίγη ώρα, μεσημέρι Κυριακής (03/10) στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. 

Θεσσαλονίκη: Δολοφονική επίθεση φασιστών σε μέλη της ΚΝΕ - 4 άτομα τραυματίες (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με βίντεο, πληροφορίες και αυτόπτες μάρτυρες, η φασίστες που επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ που μοίραζαν ενημερωτικό υλικό, χρησιμοποίησαν οπλισμό με χοντρές μεταλικές αλυσίδες, στυλιάρια και taser, τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερα άτομα, ενώ μετά εξαφανίστικαν στους γύρω δρόμους.

Αυτοπτεις μάρτυρες, με δηλώσεις τους στο grtimes.gr  ανέφεραν πως μια ομάδα περίπου 10 ατόμων εμφανίστηκαν από το πουθενά οπλισμένα με φονικά αντικείμενα και άρχισαν να χτυπούν τα μέλη της ΚΝΕ αλλά και άλλα άτομα που έτυχε να βρίσκονται μπροστά στη δολοφονική επίθεση.

Φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, εξέδωσαν ανακοίνωση για την φασιστική επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ:

«Κατά τη διάρκεια εξόρμησης προκειμένου να καταδικαστεί η παρουσία των ακροδεξιών στα σχολεία και να απομονωθούν για ακόμη μια φορά από τον λαό και τη νεολαία, ομάδα ναζιστών εγκληματιών επιτέθηκαν σε μέλη και φίλους της ΚΝΕ, ανάμεσα στους οποίους και σε εκλεγμένους στα ΔΣ των Φοιτητικών Συλλόγων συνδικαλιστές, τραυματίζοντας τους με αλυσίδες και τέιζερ. Αυτό που προσπαθούν λυσσασμένα, να σπείρουν δηλαδή τον φόβο και τρόμο στην νεολαία που σηκώνει το κεφάλι της και παλεύει για μια ζωή καλύτερη δεν θα περάσει. Τρανταχτή απόδειξη το συλλαλητήριο της Πέμπτης όπου ο λαός και η νεολαία κατά χιλιάδες πλημμύρισαν τους δρόμους της Σταυρούπολης. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε! Μέχρι αυτά τα απολειφάδια να καταδικαστούν συνολικά στο σκότος και στο περιθώριο της κοινωνίας, εκεί δηλαδή όπου ανήκουν αυτοί όπως και το σύστημα που τους θρέφει»


Πηγή κενρικής φωτογραφίας:  thesstoday.gr

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ