Η κόρη του πρωθυπουργού προσελήφθη από το κερδοσκοπικό fund που εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική

Το κερδοσκοπικό fund CVC Capital Partners, προσέλαβε ως στέλεχος, την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, λίγους μόνο μήνες μετά την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η κόρη του πρωθυπουργού προσελήφθη από το κερδοσκοπικό fund που εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, λίγους μήνες μετά την εξαγορά της "Εθνικής Ασφαλιστικής" από τον επενδυτικο κολοσσό CVC Capital Partners, που κατέστησε -παρά τις ανησυχίες και τις ενστάσεις στην Επιτροπή Ανταγωνισμού- το κερδοσκοπικό fund κυρίαρχο της ελληνικής αγοράς ιδιωτικής υγείας και ασφάλισης, προσέλαβε την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα κεντρικά γραφεία της στο Λονδίνο.

Η πληροφορία διέρρευσε από την παράταξη «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, που αναρωτιέται πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού ένα κερδοσκοπικό fund που αγόρασε «κοψοχρονιά» την Εθνική Ασφαλιστική.

Η ίδια η Σοφία Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει την είδηση μέσω του προφίλ της στο μέσο επαγγελματικής δικτύωσης Linkedin

Ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής:

Δώστε δουλειές στα "δικά" μας παιδιά

Συνάδελφοι,

Η CVC Capital Partners προσέλαβε σαν investors relation manager την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα γραφεία της στο Λονδίνο.

Νόμιμο ναι, ηθικό και δεοντολογικό όμως;

Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγόρασε κοψοχρονιά την Εταιρία μας και να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι;

Πόσο ηθικά είναι άραγε όλα στον χώρο των business.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ