Ο Κυρανάκης ζητάει εξηγήσεις από Μητσοτάκη για τη διαγραφή και στηρίζει Μπογδάνο (video)

Ηχηρή παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη στην εκπομπή "Επι του πιεστηρίου" στο Kontra, όπου και ζήτησε ξεκάθαρα εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για τη διαγραφή Μπογδάνου, ενώ άφησε αιχμές και στο Νίκο Δένδια.

Ο Κυρανάκης ζητάει εξηγήσεις από Μητσοτάκη για τη διαγραφή και στηρίζει Μπογδάνο (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Σίγουρα θα γίνει συζήτηση για τη διαγραφή. φαντάζομαι θα γίνει και εντός κοινοβουλευτικής ομάδας. Μπορεί να υπάρχουν απορίες, μπορεί να υπάρχουν απόψεις (...) Θεωρώ ότι συνολικά θα πρέπει να υπάρξουν -και όχι πρέπει- σίγουρα θα υπάρξουν εξηγήσεις. Σίγουρα δεν ισχύει αυτό που άκουσα ότι ο κ. Μπογδάνος κινήθηκε με κομματικό όφελος. Το αντίθετο νομίζω συνέβη, με κομματικό κόστος λέει την άποψή του», τόνισε με νόημα, αφήνοντας αιχμές στο Νίκο Δένδια, ο Κώστας Κυρανάκης.

«Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού, είναι ξεκάθαρο αυτό απο την ανακοίνωση. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανόν μέρες, θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση. Είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια. Φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν κάποιες εξηγήσεις, είναι μια κίνηση η οποία θα δημιουργήσει ερωτήματα», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την περίοδο εκλογής του ως πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ