Άδωνις όπως Κουρτς - Δημοσίευμα που "καίει" τον υπουργό Ανάπτυξης

Άρχισαν τα όργανα. Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, φέρεται να έδωσε απευθείας ανάθεση στην εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview, η οποία και τον παρουσίαζε στην πρώτη τριάδα των δημοφιλέστερων στελεχών της ΝΔ, όταν κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε από καμία άλλη δημοσκοπική έρευνα άλλης εταιρείας. 

Άδωνις όπως Κουρτς - Δημοσίευμα που
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ιδιοκτήτης της εταιρείας Interview, με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι ο Δημήτρης Βασιλειάδης, στενός συνεργάτης του «Βεργίνα TV» και του δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου… κουμπάρου του Άδωνη Γεωργιάδη.

Να θυμίσουμε πως ο υπουργός Ανάπτυξης, πριν δύο μέρες δήλωνε πως «αν στην Ελλάδα έχουμε σκάνδαλο τύπου Κουρτς, το έκανε ο κ. Τσίπρας όταν ήταν πρωθυπουργός»

Απ’ ότι φαίνεται, η εξεταστική επιτροπή που θα συσταθεί από τη Βουλή για τη χειραγώγηση των ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων, θα έχει πολύ δουλειά.

Ειδικά αν αποδειχθεί πως υπήρχαν "παραγγελίες" δημοσκοπήσεων με χρήματα του δημοσίου, οι εξελίξεις, δικαστικές και πολιτικές, θα είναι ραγδαίες.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ