Ο Πατούλης έριξε τις ευθύνες στον οδηγό του λεωφορείου που βούλιαξε στην Ποσειδώνος (video)

Δύο χρόνια με πανδημία, φωτιές και πλημμύρες, κανένας κυβερνητικός και αυτοδιοικητικός αξιωματούχος δεν φέρει ευθύνες για τίποτα. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δεν δίστασε να ρίξει ευθύνες ακόμα και στον οδηγό του λεωφορείου που βυθίστηκε στην παλαιά Λεοφώρο Ποσειδώνος, σε μια από τις πιο εμβληματικές εικόνες ανεπάρκειας του κρατικού μηχανισμού.

Ο Πατούλης έριξε τις ευθύνες στον οδηγό του λεωφορείου που βούλιαξε στην Ποσειδώνος (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Προφανώς κατά την άποψή μου θα έπρεπε και ο οδηγός να αντιληφθεί ότι μπροστά του είναι ένα ποτάμι. Πού πάει να περάσει το ηλεκτρικό του λεωφορείο;», δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Στην περίπτωση του Ιλισσού έπεσε ένας μεγάλος όγκος νερού και υπερχείλισε και συνέβη αυτό το πράγμα, θα πάει ένας οδηγός να περάσει μέσα από ένα νερό που έχει υπερχειλίσει;», επέμεινε ο Γ. Πατούλης, λέγοντας ταυτόχρονα πως δεν αποποιείται τις ευθύνες του.

Στην τηλεοπτική του εμφάνιση μάλιστα, ο Περιφέρειάρχης Αττικής δε δίστασε να επαναλάβει πως η Αττική άντεξε και δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ