Πατούλης το 2018: Αποκλειστικά υπεύθυνη για την πλημμύρα στο Μαρούσι είναι η Περιφέρεια

Όταν ο Γιώργος Πατούλης ήταν το 2018 δήμαρχος Αμαρουσίου, για τις πλημμύρες έφταιγε η Περιφέρεια Αττικής, τώρα φταίει η "ατομική ευθύνη" και ο οδηγός του λεωφορείου.

Πατούλης το 2018: Αποκλειστικά υπεύθυνη για την πλημμύρα στο Μαρούσι είναι η Περιφέρεια
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, που δεν δίστασε να ρίξει ευθύνες ακόμα και στον οδηγό του λεωφορείου που βυθίστηκε στην παλαιά Λεοφώρο Ποσειδώνος και μάλιστα ισχυρίστηκε πως σχεδόν όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας "Μπάλλος", το 2018 είχε μια εκ διαμέτρου διαφορετική θέση όσον αφορά σε μεγάλη πλημμύρα στο Μαρούσι. 

Συγκεκριμένα ο τότε δήμαρχος Αμαρουσίου, δήλωνε τον Ιούλιο του 2018 πως «η Περιφέρεια Αττικής είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την πλημμύρα στο Μαρούσι. Για τις υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο, αυτό των κ.κ. Δούρου και Καραμέρου», ανέφερε τότε χαρακτηριστικά σε γραπτή δήλωση του.

Χθες, ο σημερινός Περιφερειάρχης Αττικής δεν δίστασε να αποδόσει "ατομική ευθύνη", ακόμα και στον οδηγό του λεωφορείου που βυθίστηκε κυριολεκτικά στην παλαιά Λεοφώρο Ποσειδώνος.

Σήμερα σε μια πρωτοφανή κίνηση πανικού, ο Γιώργος Πατούλης, "κλείδωσε" τον λογαριασμό του στο twitter προκαλώντας αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ